Kai & Dinesen Entreprise ApS

Tilbygning

Vi er hos Kai & Dinesen Entreprise kendt for vores kvalitetsbyggeri til både private og erhverv. Vi har over 25 års erfaring i branchen og går aldrig på kompromis med kvaliteten eller dine ønsker. Vi har en passion for at levere det bedste resultat og give den bedste oplevelse. VI tror på at en god kunderelation og en sund dialog er vejen frem for at give det bedste resultat. På den måde er vi sikre på at det bliver præcis som du ønsker, så du kan føle dig helt tryg i at vælge os til at lave din tilbygning. Kontakt os gerne og hør hvordan vi kan hjælpe dig.
4.5/5

fordelt på +20 anmeldelser

Få et tilbud

Få En Tilbygning Til Din Families Behov

Drømmer du om mere plads i dit hjem? En tilbygning kan være løsningen. Uanset om du ønsker et nyt soveværelse, en større stue, eller måske en garage, kan en tilbygning skabe den ekstra plads, du har brug for. Hos Kai & Dinesen Entreprise er vi specialister i at designe og bygge tilbygninger, der passer perfekt til dit eksisterende hjem. Vi har dine behov i fokus og har et professionelt team med stor erfaring i tilbygninger, carporte, træterrasser og meget mere.
Vores ekspertise i tilbygninger er baseret på mange års erfaring hvor vi har hjulpet vores kunder med at få deres ønsker til at gå i opfyldelse. Vi gør meget ud af at have et godt kundeforhold så du kan føle dig tryg hos os.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen eller på info@kaidinesen.dk.

5/5

Det siger vores kunder

Kvalitesbyggeri

Hvorfor bør du overveje en tilbygning?

Der findes mange forskellige grunde til at vælge at få en tilbygning. Nogen ønsker en tilbygning til hus, en garage eller carport. Tilbygninger er generelt populære og der er mange fordele ved at få det lavet.

Populære tilbygningstyper

Der findes mange forskellige typer af tilbygninger, men der er dog 3 der går mest igen.

Få et gratis tilbud

Kontakt os

Vi står klar til at rådgive dig

Så fortæl os om dine behov og ønsker, så lover vi at stå klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en tilbygning.
Vi sidder altid klar med en kop kaffe og giver gerne en uforpligtende snak om hvad du godt kunne tænke dig.

Du kan kontakte os gennem kontaktformularen eller på info@kaidinesen.dk hvor vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Indhent et tilbud